Vzglavniki in kvalitetni počitek

Kakšno pa je vaše mnenje glede tega, ali vzglavniki vplivajo na vaš spanec ali ne? 

Sama nikoli nisem dala povdarek na vzglavnik na katerem spim, ker sem človek, ki pogosto spi drugje in ne doma. Tako nikoli nisem polagala pozornosti, kakšen vzlganik imam, glavno je bilo, da sem ga imela. Potem pa so prišle bolečine v vratu, ki mi včasih niso dale spati. No, pa sem se začela spraševati, kako bi to rešila. Najprej sem začela z telovadbo in ko sem videla, da mi to rpav nič ne pomaga, sem posumila, da bi pri meni lahko bil problem vzglavnik. 

Tako so prišli tudi pri meni na vrsto vzglavniki. Nikoli si ne bi mislila, da bom hodila iz trgovine v trgovino in preizkušala vzglavnike. Ampak šele takrat sem videla, kako zelo so vzlgavniki pomembni. Kakšno veliko vlogo imajo, da ponoči lahko mirno, pravilno in dobro spiš. Ko sem izbrala svoj prvi novi vzglavnik, sem bila še kar malo skeptična, da meni to ne bo pomagalo. Kajti nikoli nisem verjela v to, da ti vzglavniki lahko pomagajo. Pa sem se zmotila, moje spanje je bilo čisto nekaj drugega, kot pa prej. Odkar imam novi vzglavnik lahko rečem, da so moje noči spet brez bolečin. 

Vzglavniki in kvalitetni počitek

Ali lahko pravilni vzglavniki pomagajo pri bolečinah v vratu? Seveda lahko.

Sedaj sem jaz tista, ko grem na pot, da v avto dam moj novi vzglavnik, ker vem, da bom tako tudi drugje boljše spala. Sedaj gre z menoj na vsak dopust, nikoli ga ne pozabim. Ja, vzglavniki vam lahko še kako polepšajo noči, da boste lahko mirno in brez bolečin prespali celo noč. Danes je na trgu polno različnih vrst vzglavnikov, glavno pa je to, da vi izberete tistega, ki vam paše na vaše telo. Kajti ni pravega vzglavnika za vse, vsak si mora svojega izbrati. Ne pozabite, da so vzglavniki pomembni za kakovost vašega spanca