Kako pomembni so odnosi med sodelavci

Vsi se zavedamo, kako pomembno je, da se z sodelavci razumemo. Ko sem se pogovarjala z mojo sosedo, me je njeno mnenje presenetilo, ker mi je povedala, da se čisto nič ne sikira, kaj si o njej mislijo sodelavci in da ona nima nobene želje, da bi v službi gradila na prijateteljstvu. Ker sem bila resnično presenečena nad njenim razmišljanjem, sem se pozaninimala, kako jo v njeniui službi sprejemajo. Zvedela sem, da ni preveč priljubljena, to pa zato, ker je jo imajo za osebo, ki skrbi samo zase in je zato pripravljena tudi lagati. Tako mi je bilo malo bolj jasno, zakaj tako razmišlja, ker je v službi nimajo radi. 

Meni osebno so odnosi med sodelavci v službi najbolj pomembni, ker tako hodim v službo z veseljem in se veselim ur, ki jih bom preživela z njimi. Ne morem si predstavljati, da se vsak dan prerekam in da me v službi nimajo radi. Takšne službe si ne želim, pa če tudi bi bila visoka plača. Vsi vemo, koliko časa preživimo v službi in če bi vsak dan hodili v službo po osem ur, kjer se ne bi razumeli, potem se moramo zavedati, da to ni dobro za nas in slej ko prej bo to vplivalo na naše zdravje. 

Kako pomembni so odnosi med sodelavci

Ja, moja soseda je očitno ena izmed redkih, ki pravi, da jo to ne gane. Čeprav sama nisem čisto prepričana, da je to res. Vsak človek ima čustva in tudi ona jih ima in sigurno ji ni lepo, ko pride v službo in vidi, kako se drugi razumejo, ona pa je ena izmed tistih, ki je nimajo radi.